Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Over Business Plaza

Lokaal

Den Bosch Business Plaza gaat over het lokaal gunnen en halen van omzet. Lokaal is in deze het sleutelwoord. Want waarom zou ik als ondernemer in de gemeentes ’s-Hertogenbosch, Heusden of Vught een order in pakweg Deventer plaatsen als het ook in de directe omgeving kan? Natuurlijk, prijs en kwaliteit zijn belangrijk. Maar het is de overtuiging van Den Bosch Business Plaza dat een faire prijs en hoge kwaliteit in de naaste omgeving van uw onderneming net zo goed te vinden zijn. Daarbij is de service op lokaal niveau vaak hoger. En uit oogpunt van milieu is dat ook nog eens gunstig voor onze CO2-footprint. Als we elkaar lokaal meer opdrachten gunnen, kunnen we ook meer opdrachten lokaal halen.

Daarom vindt u op www.denboschbusinessplaza.nl liefst 10.000 collega-ondernemers uit uw directe omgeving die graag zaken met u willen doen. Een vermelding kost u niets.

 

Member worden

Om extra op te vallen kunt u voor slechts 50 euro exclusief btw per jaar member worden. Wij maken een profiel voor u aan waar u zelf alle informatie over uw onderneming op kwijt kunt, zodat u beter gevonden wordt op trefwoorden. Hebt u als member nieuws te melden? Laat het ons weten en wij plaatsen het op onze social media en in onze nieuwsbrief die tweewekelijks naar duizenden lokale bedrijven wordt verzonden. Elk nieuw member ontvangt bovendien een Welkomstkit waarin een aantal collega-ondernemers u aantrekkelijke aanbiedingen doet.

 

Netwerken

In onze agenda leest u alles over de diverse netwerkbijeenkomsten in de regio, waaronder onze memberdagen. Deze ontmoetingen met andere lokale ondernemers bieden u veel kansen. Sommige zijn gratis, andere verwelkomen u vaak een eerste keer gratis.

 

Concluderend

Het is duidelijk, Den Bosch Business Plaza kent alleen maar voordelen. Draag ook bij aan het versterken van onze lokale economie: gun en haal omzet lokaal!

 

Bent u geinteresseerd in het ontstaan en het doel van Den Bosch Business Plaza?

Lees hier dan verder

 

Members en partners van Regio Den Bosch Business Plaza

  • 24-Drukwerk.nl
  • NasWerkt!
  • Career Factory
  • Rabobank
  • Sponty Events
  • Uw logo hier
Profiteer van de voordelen als member van Regio Den Bosch Business Plaza Meld u nu aan

Beeldzaam
Groepskantoor
Molen Advocatuur