sliderfoto

Studio Retouched


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0738510617
Adres:
Adenauerlaan 86
Postcode:
5252 BM
Plaats:
Vlijmen


Contactpersoon

Naam:
PGM van Baardwijk
Emailadres:
info@retouched.nl
Telefoonnummer:

Bedrijfsactiviteiten

Studio Retouched doet alles met en voor foto's voor zzp-ers, bedrijven, de overheid en andere professionals. Maar u kunt hier als particulier ook prima slagen! Van het bewerken van foto's, het ontwerpen van afbeeldingen of fotograferen van uw evenement tot het printen op een luxe afdrukmateriaal.

Studio Retouched restaureert bijvoorbeeld de oude, dierbare ansichtkaart van uw grootvaders winkel voor een nieuwe, grote afdruk. Maar ook een flinke selectie foto's professioneel laten nabewerken kunt u vanaf nu uit handen geven. Studio Retouched kan complexe afbeeldingen voor u bewerken, maar ook een logo, uitnodiging, poster of een complete lay-out ontwerpen. Een van de specialiteiten van Studio Retouched is het maken van dronebeelden: luchtfoto’s en -videos in opdracht van (zakelijke) opdrachtgevers op locatie.

Studio Retouched werkt onder andere voor: makelaars, artiesten, fotografen, communicatie- en reclamebureaus, uitgevers, grafische en andere ontwerpers, nieuwssites, detectivebureaus, websdesigners, modellen(bureaus), webwinkels, schoonheidsspecialisten, schilders, oftewel: voor MKB, ZZP en andere professionals!

Ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken!

Met vriendelijke groeten,

 

Paul van Baardwijk

X

  • Momenteel hebben wij geen openstaande vacature
  • Momenteel hebben wij geen evenementen